Posts

Posts uit februari, 2015 tonen

Schattige scheeetjes

Afbeelding
Op donderdagmorgen 19 februari ben ik aanwezig geweest bij het momaal supreme eh ik bedoel le moment suprême ... de kleine IJSbeertjes van Ouwehands Dierenpark (geboren op 22 november 2014) mochten voor het eerst naar buiten. Mama Fredom had er meteen zin in, maar de ukkies twijfelde ... dat is ook wel heel spannend .. eh .. avontuurlijk (om even in de termen van Bamboo Bill te blijven :) natuurlijk We stonden eerst bij het hek, maar daarna bij het raam .. toen lukte de foto 's veel beter. Ik werd ook nog geinterviewt door HART van NEDERLAND, maar ik kwam helaas niet op TV. (hoewel ik me natuurlijk gruwelijk had geschaamd)   Even oefenen .. hoe maat dat ?? Vis eten ... Klein, maar dapper. Waarschijnlijk zijn ze heel gauw groot ....

Teddy 's pasfoto.

Afbeelding
Teddy 10 jaar Februari 2015

Groen is gras en grijs was de lucht...

Afbeelding
In Blijdorp had het ook gesneeuwd toen ik daar vorige week (5 februari 2015 ) naar toe ben geweest, maar eerst even wat foto 's die ik gemaakt heb in de Polder. Ik had ze al vaker gezien, maar steeds had ik geen fototoestel bij me. In de zomer van 2013 is het overigens ook een keer gelukt om deze diersoort te fotograveren op min of meer (of misschien wel exact dezelfde locatie) Door zulke fietstochtjes ontdekt hoe mooi je eigen regio is werkzaamheden op de dijk En dan kom je opeens een achtertuin tegen met kleine varkentjes en inmiddels 'grote' biggen.

Sneeuw ...

Afbeelding
Redelijk onverwachts dwarrelde er op maandagmorgen 2 februari grote sneeuwvlokken uit de lucht ! Ik ben 1,5 uur naar buiten geweest om foto 's te maken .. Ik was kwam met een heel stel SELFIE 's , maar ook met flink wat sfeervolle winterse taferelen. Ook op donderdag 29 januari was het winters .. De hele dag door vielen er (met name) hagelbuien : (2-2-2015)